duminică, 11 august 2019

Whisky | GLENFIDDICH 26 ANI 0.7L

Există băuturi pe care le savuraţi alături de prieteni şi băuturi pe care nu vreţi să le împărţiţi cu nimeni. Sortimentul de faţă face parte din a doua categorie, pentru ca este genul acela de single malt pe care doriţi să îl păstraţi doar pentru dumneavoastră. Glenfiddich Excellence este un whisky rar, care a petrecut 26 de ani în butoaie din lemn de stejar american, folosite anterior pentru bourbon. Sortimentul a fost creat pentru a onora generaţiile care au păstrat tradiţia începută de William Grant în anul 1887. Caracterul eclatant al acestui single malt este conturat de o complexitate dirijată perfect şi un echilibru elegant între aromele dulci şi taninurile uscate eliberate de lemnul de stejar.
Notele degustării:
Miros: Note fine şi delicate, cu un caracter floral bogat, unde se disting note de flori de primăvară, violete, plante verzi şi măzăriche parfumată.
Gust: Arome vibrante de zahăr brun, vanilie, lemn de stejar, scorţişoară, nucşoară şi lemn dulce. Un strop de apă eliberează arome delicate de nucă de cocos.
FinishLung, intens şi complex.
Culoare: Auriu intens.
Caracteristici:
ALCOOL
43%
CATEGORIE
WHISKY
LITRAJ
70CL
REGIUNE
SPEYSIDE
STIL
SINGLE MALȚ
TARA DE ORIGINE
SCOȚIA
VECHIME
26 DE ANI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu