sâmbătă, 30 iunie 2018

Șampanie | Armand de Brignac Brut Green Editie Limitata 0.75L 75cl / 12.5%

Sticla verde creată în ediţie limitată comemorează Masters Golf Tournament, salutând faimoasa Green Jacket. Păstrând tradiţia, în fiecare an Armand de Brignac acordă o sticlă cadou câştigătorului turneului. Conţinutul este acelaşi cu cel al sortimentului Armand de Brignac Brut Gold. În compoziţia acestei şampanii nobile, care respectă cu stricteţe tradiţia procesului de producţie, se regăsesc doar struguri din vii Premier Cru şi Grand Cru. Cuvée-ul combină varietăţi precum Pinot Noir 40%, Pinot Meunier 20% şi Chardonnay 40% şi este o băutură extrem de complexă, cu un buchet proaspăt şi vibrant şi o calitate excelentă. Sticlele sunt învechite într-un sector special al cramelor Cattier, aflat la o adâncime de mai bine de 30 de metri sub pământ, unde temperatura rămâne constantă şi învechirea se realizează lent. Astfel, şampania conturează un caracter complex şi un buchet inedit, evidenţiat frumos de perlajul hipnotizant.
Notele degustării:
Miros: Note expresive de vanilie şi brioşe proaspăt scoase din cuptor, completate de accente de fructe roşii, pere, piersică şi note florale.
Gust: Arome elegante şi catifelate de brioşe şi gem de caise, îmbogăţite cu un strop de miere, condimente şi influenţe minerale.
Culoare: Galben pal, cu străluciri aurii.
Caracteristici: 

ALCOOL
12,5%
CATEGORIE
ȘAMPANIE ALBĂ
LITRAJ
75CL
REGIUNE
CHAMPAGNE
STIL  
BRUT
ȚARA DE ORIGINE
FRANȚA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu