Nobilii struguri din soiul Merlot se bucură de soluri argiloase bogate și de soare generos în podgoriile regiunii Veneto, iar pentru Torresella Merlot Veneto aceștia sunt recoltați în a doua jumătate a lunii septembrie, atunci când coacerea este optimă. Procesul de vinificație include păstrarea mustului pe drojdii selecționate şi finalizarea fermentației în cuve din ciment pentru a rezulta o licoare excelentă, cu un caracter corpolent și fructat, care face echipă bună cu grătare din carne roșie, fripturi sau preparate bogate din pasăre, precum rață sau bibilică. Pentru a vă bucura de o experienţă completă a degustării, aveţi în vedere faptul că Torresella Merlot Veneto își deschide complet buchetul aromatic la o temperatură de servire cuprinsă între 16 și 18 grade Celsius.
Notele degustării:
Miros: Buchet proaspăt, fin parfumat, care încântă cu note de fructe roşii şi tonuri ierboase
Gust: Aromele aduc în scenă tușe corpolente de fructe roşii, cu tanini generoşi, bine definiţi
Culoare: Roșu intens
Caracteristici:|
CATEGORIE |
VIN |
|
STIL |
SEC |
|
CULOARE |
ROȘU |
|
SOI |
MERLOT |
|
BRAND |
TORRESELLA |
|
ȚARA
DE ORIGINE |
ITALIA |
|
REGIUNE |
VENETO |
|
LITRAJ |
75
CL |
|
ALCOOL |
12,5% |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu