C’Est Soir Cabernet Sauvignon ispiteşte cu nuanţa perfectă de roz somon şi buchetul intens fructat, invitându-ne să ne bucurăm de gustul său proaspăt la malul mării, într-un moment de relaxare deplină. Strugurii recoltaţi manual la maturitate deplină pe la început de octombrie şlefuiesc frumos profilul aromatic al acestui rosé păstrat 3 luni în rezervoare de inox, la temperatură controlată de 10-12 °C. Culinar, vinul se potriveşte cu brânzeturi cu mucegai, salate mediteraneene sau preparate cu fructe de mare. Temperatura recomandată de servire este de 7 - 8 °C.
Notele degustării:
Miros: Buchet proaspăt, fructat, unde se remarcă accente de zmeură şi căpşune.
Gust: Arome fresh de fructe de pădure roşii. Aciditate plăcută.
Culoare: Roz somon.
Caracteristici:
CULOARE |
ROSE |
STIL |
SEC |
BRAND |
CRAMA
HERMEZIU |
ȚARA
DE ORIGINE |
ROMÂNIA |
LITRAJ |
75CL |
ALCOOL |
12,5% |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu