joi, 11 aprilie 2019

Cognac | HENNESSY PARADIS

Procesul prin care acest sortiment se produce, nu este deloc unul simplu și totul se bazează pe un sistem foarte elaborat de selecție al ingredientelor sale care sunt alese pe baza calității lor, fapt ce îi aduce o notorietate foarte mare privind calitatea pe care coniacul o are, istoria sa fiind întinsă pe o perioadă de câteva sute de ani.
Făcând parte din categoria băuturilor vechi care se păstrează și astăzi în celebra cramă din Franța, acolo unde este produs și unde ingredientele sale sunt alese cu mare grijă, reprezintă o alegere impresionantă, culoarea sa roșiatică făcându-l în mod clar unic și interesant pentru orice pasionat.
Se recunoaste foarte ușor după gust și miros, acolo unde izul de scorțișoară și fructe de pădure ies în evidență, și care fac acest coniac și mai apetisant. Această combinație unică denontă un caracter foarte impunator și o duritate pe măsură reușind să impresioneze orice critic din domeniu.
Nu poate fi înlocuit cu nici un alt coniac, deoarece este unul al cărui sticlă se evidențiază foarte mult, iar culoarea sa roșiatică îl scoate în prim plan, această combinație fiind una care a contat și care este considerată una dintre lucrurile care îl avantajează.
Eau de vie din care este produs sunt toate din crama Hennessy, iar numărul lor depășește 100 la număr, făcându-l astfel extrem de interesant, cel puțin din punct de vedere al modului în care se prepară. Cel mai mare atuu al său, constă în vechimea eaux-de-vie, care datorită faptului că sunt pregătite peste 130 de ani, coniacul are o aromă pe cât de intensă, pe atât de diferită clasându-se astfel drept unul din cele mai respectate din intreaga lume.
Caracteristici:
ALCOOL
40%
CATEGORIE
CONIAC
LITRAJ
70CL
REGIUNE
COGNAC
STIL
PRESTIGE
ȚARA DE ORIGINE
FRANȚA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu