Catifelat, proaspăt, sofisticat şi elegant sunt doar câteva dintre adjectivele pe care le putem folosi pentru a descrie acest sortiment superb, obţinut din cei mai buni struguri de soi, culeşi manual din vii tinere. Un procent de 40% din vin este maturat în butoaie din lemn de stejar pe o perioadă de 18 luni, pentru a completa paleta aromatică a sortimentul cu accente condimentate. Culinar, Negru de Drăgăşani se potriveşte bine alături de preparate pe bază de carne de raţă sau vânat, iar temperatura ideală de servire este de 18° C.
Notele degustării:
Miros: Carismatic şi prietenos, dominat de note bogate de prune, cireşe negre, afine şi violete, completate cu un amestec condimentat, dulce-picant.
Gust: Arome bogate de cireşe negre bine coapte, învăluite în condimente dulci şi accente de piper.
Culoare: Violet închis.
Caracteristici:
ALCOOL
|
14,5%
|
CATEGORIE
|
VIN
ROȘU
|
LITRAJ
|
150CL
|
REGIUNE
|
DRĂGĂȘANI
|
STIL
|
SEC
|
ȚARA
DE ORIGINE
|
ROMÂNIA
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu