marți, 23 octombrie 2018

Whisky | Johnnie Walker Special Collection

Colecţia Johnnie Walker & Sons reuneşte patru sortimente etalon ale brandului, îmbuteliate în sticle cu litraj redus. Caseta este potrivită pentru a fi oferită cadou sau pentru a se alătura colecţiei personale.
Johnnie Walker Black Label 12 ani este un blend remarcabil, în compoziţia căruia intră sortimente de whisky învechite minimum 12 ani, aduse din cele patru colţuri ale Scoţiei. Buchetul aromatic este dominat de note lemnoase, fructe uscate şi tonuri de fum.
Blendul Johnnie Walker Gold Label Reserve reuneşte sortimente de whisky din regiunile Speyside şi Highland, dar şi din zona Coastei de Vest, de la distileria Clynelish. Buchetul aromatic este unul bogat, dominat de note dulci de miere.
Johnnie Walker Platinum Label 18 ani este un blend matur, care combină elegant arome clasice cu note contemporane pentru a crea un sortiment deosebit şi complex. Paleta aromatică este caracterizată de note vanilate şi accente proaspete de citrice şi flori.
Johnnie Walker Blue Label este un blend premium, creat dintr-un amestec fascinant de malţuri rare, unele dintre acestea având o vechime de 60 de ani. Profilul său aromatic este unul extrem de complex, tocmai de aceea producătorii recomandă savurarea acestui sortiment simplu, fără apă sau gheaţă.
Caracteristici: 
ALCOOL
40%
CATEGORIE
WHISKY
LITRAJ
4X20CL
STIL
BLENDED
ȚARA DE ORIGINE
SCOȚIA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu